PostNord AS, avd. Oslo

Vi gjør hverdagen enklere. PostNord er ledende innen pakke- og logistikktjenester til, fra og innen Norden. Vi sørger for posttjenester til privatpersoner og bedrifter i Sverige, uavhengig av hvor de bor og jobber. PostNord forbinder selskaper, myndigheter og privatpersoner og muliggjør virksomhet, handel og kommunikasjon i Norden. Gjennom vår ekspertise og et sterkt distribusjonsnett utvikler vi forutsetningene for morgendagens netthandel, distribusjon, logistikk og kommunikasjon i Norden. I 2023 hadde konsernet 24 500 ansatte og en omsetning på mer enn 39,3 milliarder SEK. Morselskapet er et svensk aksjeselskap med konsernkontor i Solna. Besøk oss på www.postnord.com

I Norge er vi ca 1500 ansatte med 900 selvstendige sjåfører, og omsetter for cirka 5 mrd. kroner. Vi skal ha bransjens mest motiverte og kompetente medarbeidere. PostNord AS har hovedkontor ved Alfaset i Oslo. Besøk oss på www.postnord.no.

Er du flink med mennesker, lynrask på tastaturet eller kunne tenkt deg en karriere i Nordens største logistikkselskap? Vi søker nye medarbeidere til vårt kundesenter og har ledige stillinger i Oslo.


Hos oss tilbyr vi

  • Et mangfoldig, sosialt og trygt arbeidsmiljø
  • Varierte arbeidsoppgaver og samarbeid med flere av de største aktørene i norsk næringsliv
  • Forutsigbare arbeidstider mandag til fredag
  • Gode utviklingsmuligheter internt i kundeserviceavdelingen, samt øvrige enheter i PostNord konsernet

Vi er ute etter deg som

  • Er pålitelig og ansvarsfull
  • Er godt vant med PC som arbeidsverktøy
  • Kan møte kunder, kolleger og samarbeidspartnere med et smil og gode holdninger
  • Ønsker å lære, utvikle seg selv og stå på for å oppnå gode resultater

Arbeidsoppgavene består av å besvare innkommende henvendelser fra kunder og samarbeidspartnere gjennom våre kanaler. Vi har fokus på god opplæring og utvikling av våre medarbeidere slik at du blir satt i posisjon til å levere gode resultater.

Politiattest er påkrevd i denne type stilling og må fremvises før tiltredelse jf. Postlovens § 31

 

Vi leverer

Vi har fokus på god opplæring og kontinuerlig utvikling av våre medarbeidere slik at du blir satt i posisjon til å levere gode resultater, for kunder og kolleger.

Arbeidsmiljøet i PostNord kjennetegnes ved et stor mangfold av medarbeidere med ulik bakgrunn, alder og erfaring. Hos oss blir du en del av en mangfoldig arbeidsplass som skal bidra til gode resultater for selskapet i fremtiden.

 

Ønsker du å høre mer om stillingen? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi ser frem til å høre fra deg og motta CV din! 

Ansettelsestype Fast stilling
Arbeidstid Heltid
Tiltredelse Snarest
Arbeidsomfang 100%
Sted Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Referansenummer 2024/104
Kontakt
  • Younes Azouggarh
Publisert 10.06.2024
Søknadsfrist 30.06.2024

Tilbake til ledige stillinger